Laat je inspireren door Scandinavië

NORTH and AWAY specialiseert zich uitsluitend in reizen naar de noorderlanden. Het is een dunbevolkt gebied dat zich uitstrekt van Jutland in Denemarken tot Spitsbergen, de meest noordelijke archipel ter wereld. De Groenlandse Diskobaai vormt het meest westelijke punt terwijl Kirkenes in Noors Lapland zich even oostelijk situeert als pakweg Istanbul. Waar je ook gaat, je zal beslist gecharmeerd raken door het warme onthaal van de bewoners in de laatste wildernis van Europa.

PASSIE VOOR HET HOGE NOORDEN

Zaakvoerders Benjamin Taeymans en Karin De Rooy zijn al van jongsaf gepassioneerd door het hoge noorden. Massatoerisme laten ze bewust links liggen en telkens kiezen ze voor reizen naar alle uithoeken van het Scandinavisch gebied. Na hun studies toerisme- en recreatie- management ontstond het idee om een gespecialiseerd reisbureau op te richten. NORTH and AWAY was geboren en sinds 2009 staat de uitgebreide terreinkennis van Benjamin en Karin ook ter beschikking van het grote publiek. Ondertussen raakten al honderden klanten evenzeer gebeten door de reismicrobe van het hoge noorden…

PERSOONLIJKE AANPAK

Hardnekkige vooroordelen en de uitgestrektheid van de regio bemoeilijken het op eigen houtje uitwerken van een geslaagde vakantie. Doe daarom beroep op een échte specialist en laat je reis uitstippelen door NORTH and AWAY. Dat kan telefonisch, via internet of tijdens een afspraak in onze kantoren te Kapellen of Antwerpen. We voorzien dan, geheel vrijblijvend, één tot twee uur tijd om je droomvakantie tot in de details te bespreken. We luisteren eerst naar jouw specifieke wensen om deze vervolgens te gieten in een offerte. Natuurlijk vullen we dit aan met onze persoonlijke tips en ervaringen.

VOORBEELDREIZEN

NORTH and AWAY maakt bewust geen reisbrochures waarin het volledige aanbod is opgenomen. We werken daarentegen met talrijke ‘voorbeeldreizen’ die beschreven staan op onze website. Op die manier kunnen we de informatie steeds actueel houden en voortdurend nieuwe reizen toevoegen. Daarnaast is er ons magazine 55° Noord met fotoreportages van reisjournalist Gerrit Op de Beeck. Laat je hierdoor vooral inspireren en aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

REIZEN OP MAAT

Scandinavië-reizigers zijn vaak uitgesproken individualisten en willen graag hun eigen accenten leggen. Bijna alle reizen op onze website kunnen dan ook op maat worden aangepast. Daarnaast bemiddelen wij ook vrijblijvend voor reizen die worden aangeboden door andere touroperators met specialisatie voor Scandinavië. Toch je gading niet gevonden in het kant-en-klare aanbod? Ook voor individueel uitgewerkte reizen kan je bij ons terecht.

BETROUWBAAR

NORTH and AWAY is aangesloten bij de Vereniging Vlaamse Reisbureaus en bij de Vlaamse Solidariteit Reisgelden die tussenkomt bij insolvabiliteit. Ook wat dat betreft kan je dus op beide oren slapen.

UITGEBREIDE REISDOCUMENTATIE

Wij hechten zeer veel belang aan uitgebreide informatie in onze reisdocumenten. Een gedetailleerde praktische infofiche en talrijke folders met achtergrondinformatie over de reisbestemming, zijn altijd voorzien. Voor alle volledig door ons uitgestippelde rondreizen met eigen wagen of huurwagen langs vakantiehuisjes en/of hotels voorzien wij daarnaast een gepersonaliseerd en door onszelf geschreven roadbook. Hierin staan gedetailleerde dag-aan-dag-beschrijvingen, talrijke uitstapmogelijkheden en handige tips voor onderweg. Op die manier rijd je nooit verkeerd en hoef je zeker niets te missen.

OVERIGE TROEVEN

  • Volledig onafhankelijk reisbureau uitsluitend gespecialiseerd in het hoge noorden.
  • Meestgevarieerdeonlinereisaanbodnaardenoorder- landen in de Benelux.
  • Focus op actieve natuurbeleving en kleinschalige logies.
  • Scherpe prijzen omdat we rechtstreeks onderhandelen met onze leveranciers.
  • Voor speciale reizen verplaatsen we ons gratis en vrijblijvend tot bij je thuis.

CONTACT

Reisbureau in Kapellen
Mertensstraat 77 2950 KAPELLEN

Reisbureau in Antwerpen
MOOSE in the CITY IJzerenwaag 10-12 2000 ANTWERPEN

© 55 Noord – Alle rechten voorbehouden – Made by Kreatix